main logo
1119

Moldovean, în arest la domiciliu în Anglia din cauza unei drone

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Moldova, a fost declarat vinovat după ce a provocat tulburări ale ordinii publice când a încercat să lanseze o dronă de pe M48 Severn Bridge.

Moldovean, în arest la domiciliu în Anglia din cauza unei droneMoldovean condamnat la arest la domiciuliu în Anglia din cauza unei drone

Alexandru Scutaru a declarat în judecata Bristol Magistrates Court că a mers pe pod pentru a face fotografii pe data de 31 decembrie. Scutaru, din Northampton, a fost reținut de securitatea podului care a închis circulația transportului din motiv că era preocupată de bunăstarea moldoveanului, transmite Știri.md cu referire la diez.md

Când a realizat că circulația a fost închisă, Alexandru a coborât de pe pod și și-a frânt piciorul din cauza săriturii.

El a încercat să lanseze drona de la sol, dar în pofida încercărilor sale, aceasta nu a zburat. Atunci, tânărul a luat o decizie spontană de a urca pe pod pentru a încerca să lanseze drona de la înălțime.

El a fost condamnat la 16 săptămâni de arest la domiciliu, în intervalul orelor 10.00-18.00. Judecătorul de district, David Taylor, a ordonat distrugerea dronei.

Cumpărarea unei drone noi 

Scutaru a fost obligat să achite o amendă de 170 de lire sterline și costuri de servicii.

Vorbind în afara tribunalului, Scutaru și-a cerut scuze pentru necazul pe care la provocat.

El a spus că a fost supărat că judecătorul i-a ordonat distrugerea dronei, dar a adăugat că intenționează să cumpere alta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării