main logo
34622

Moldovean dispărut misterios, găsit mort într-un râu din Portugalia

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, într-o stare avansată de descompunere, în apropierea râului Canhestros, din Portugalia.

Moldovean dispărut misterios, găsit mort într-un râu din PortugaliaFoto: jn.pt

Autoritățile străine bănuiesc că este vorba despre un cetățean moldovean, în vârstă de 35 de ani, care lucra în agricultură și care în urmă cu aproximativ o lună a dispărut de pe dealul unde locuia alături de alți compatrioți, transmite Știri.md.

Descoperire a fost făcută ieri dimineață, de un cioban care s-a apropiat de un smochin, lângă malul râului și a văzut cadavrul pe jumătate scufundat. Bănuind o crimă, bărbatul a alertat imediat poliția. 

La locul faptei, legiștii au constatat că în partea din spate a capului, victima a fost lovită cu un obiect dur. Totodată, mâinile bărbatului erau separate de corp. Acesta mai era și desculț, iar încălțămintea nu erau în preajmă.

Cadavrul a fost preluat pentru a fi efectuată expertiza medico-legală. La fel, va fi făcut testul ADN pentru a confirma identitatea bărbatului și a vedea dacă pașaportul găsit plutind în apele râului îi aparține.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării