9 oct, 2019 18:15
8 056
0
Moldovean de 21 de ani, închis pe viață în Italia pentru omorul unei bătrâne
9 oct, 2019 18:15
8 056
0

Un tânăr de 21 de ani din R.Moldova a primit pedeapsă maximă pentru un omor, comis în 2016. Acesta ar fi omorât o bătrânică.

Foto: echipa.md

Magistrații din Napoli au acceptat solicitarea procurorului și l-au condamnat pe moldovean la detenție pe viață, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

De asemenea, a fost recunoscută despăgubirea pentru membrii familiei victimei, pe care toți o numeau mătușa Sisina, scrie presa din Italia.

Moldoveanul, pe nume Iurie Angheni, a ajuns în vizorul poliției, în iulie 2017. Atunci, acesta a fost prins lucrând într-un bar, fără a avea acte. Tânărul ar fi încercat să fugă, însă, a fost prins. Polițiștii l-ar fi reținut pentru documentarea cazului, iar, după ce i-au introdus amprentele în baza de date, a ieșit la iveală o crimă, pe care tânărul ar fi comis-o în 2016.

În data de 2 noiembrie 2016 în orașul Villarica, moldoveanul ar fi intrat în casa unei bătrâne cu scopul de a o jefui. Acesta ar fi legat femeia și ar fi bătut-o până la moarte. Amprentele moldoveanului coincideau sută la sută cu cele găsite în casa victimei.

Prin urmare, atunci, moldoveanul a fost reținut, iar recent, și-a aflat sentința.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter