main logo
1256

Moldovean care voia mașină, tâlhărit de 15.000 de euro în România

Un moldovean cu dublă cetățenie a fost tâlhărit în apropierea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, România.

Moldovean care voia mașină, tâlhărit de 15.000 de euro în RomâniaFoto: stiribotosani.ro

Ajutat de doi complici, făptaşul i-a furat suma de 15.000 de euro, bani cu care victima în vârstă de 42 de ani voia să cumpere o maşină, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

Principalul suspect în acest caz este Ion Acsinciuc, care, potrivit anchetatorilor, a avut doi complici. În rechizitoriul procurorilor se arată că Acsinciuc se cunoaştea cu victima. 

Ba, chiar fuseseră prieteni, dar relaţia s-ar fi răcit din cauza unei datorii. Acsinciuc i-ar fi împrumutat o sumă de bani lui E.A. Odată cu trecerea timpului, cei doi au început să comunice, iar  E.A i-ar fi spus lui Acsinciuc că a făcut rost de 15.000 de euro ca să-şi cumpere o maşină. 

În acest context, suspectul i-ar fi spus victimei că are o maşină de vânzare, pe care a parcat-o în curtea unei societăţi comerciale de lângă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

E. A a vrut să vadă maşina şi astfel cei doi şi-au dat întâlnire. Acsiunciuc a venit la ora programată însoţit de alţi doi bărbaţi. 

Victima susţine că fostul său prieten şi încă un individ l-au lovit cu pumnii în faţă şi i-au furat banii pentru maşină. După ce a scăpat din mâinile agresorilor, persoana vătămată s-a dus la Spitalul Suceava, unde a primit îngrijiri medicale. 

Medicii au sesizat Poliţia şi astfel a fost deschis un dosar penal. 

Poliţiştii au aflat numărul de la maşina lui Ion Acsinciuc, l-au oprit în trafic pe drumul între Suceava şi Botoşani şi l-au reţinut, găsind asupra lui suma de 15.000 de euro. 

În timpul audierilor, agresorul şi victima nu au vrut să ofere detalii cu privire la datoria din trecut, care le-a stricat prietenia. 

Poliţiştii suspectează că ar fi vorba despre o sumă de bani provenită din trafic cu ţigări. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării