main logo
15557

Model moldovean, despre studentul omorât în camera de cămin din Paris

Miercuri seara, cadavrul studentului de 23 de ani a fost descoperit într-o cameră de cămin de pe strada Bruneșeau din cartierul 13, Paris.

Model moldovean, despre studentul omorât în căminul din ParisFoto: Protv.md

Poliția a constatat că tânărul era originar din Republica Moldova și își făcea studiile la Universitatea Pantheon-Assas, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Maria Stati, modelul din Moldova care are 1 metru și 90 de centimetri, a fost prietena tânărului omorât în camera de cămin din Paris. 

Marcată de cele întâmplate, tânăra a scris pe Facebook:

„Era plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, cea mai veselă și optimistă persoană pe care vreodată am cunoscut-o. Un prieten adevărat, care putea să-ți transforme ziua înnorată în una cu soare. Un suflet pur și o minte strălucitoare. Mă numea mereu Mărioara, Amore mio, iar el pentru mine era raza de soare! Este o durere mare pentru familie, prieteni și pentru toți cei care l-au cunoscut, o durere mare să știm că ni-a părăsit, acum va fi doar un înger pe pământ”, a scris ea.

„Noi prietenii am decis să ajutăm familia lui creând acest site pentru colectare de bani, care din păcate, nu-l va readuce la viață, dar ar ajuta familia să-și petreacă băiatul spre poarta Paradisului. Eu te rog din toată inima să donezi și tu cât poți sau dacă nu poți, să distribui mai departe, ca poate și acei care nu-l cunosc, dar au inima mare, ar putea să ajute cu ce pot! Vă Mulțumesc din suflet. Dumnezeu să îl ierte!”, a mai adăugat Maria Stati.

S-a pronunțat în acest sens și actorul Emilian Crețu. El a cerut ajutorul moldovenilor pe pagina lui de Facebook: 

„Cu Dumitru am vorbit o săptămână în urmă și mi-a zis că vrea să vină acasă în iulie sau august, din păcate, soarta a fost prea dură cu el. Dumnezeu să-l ierte”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării