main logo
42932

Moarte misterioasă la Criuleni: Ce spun apropiații despre tinerii intoxicați

Moarte învăluită în mister în oraşul Criuleni. Un tânăr de 19 ani a murit iar altul de 18 ani a ajuns în stare gravă la spitalul raional în secţia reanimare. Cei doi tineri s-ar fi intoxicat cu o substanţă necunoscută.

Moarte misterioasă la Criuleni: Ce spun rudele despre tinerii intoxicațiFoto: captură video

Totul s-a întâmplat acum două zile, iar cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar bunica unuia dintre ei, transmite Știri.md cu referire la publika.md

Tragedia s-a produs în locuinţa tânărului decedat, care trăia în aceeaşi curte cu bunicii şi părinţii. Astăzi, rudele tânărului mort se pregăteau de înmormântare.

Bunelul unuia dintre băieți: "Eram acasă, dar nici nu am ştiut, a venit o vecină şi m-a chemat. Expertiza i-a făcut-o azi, dar ce-i, încă nu am citit."

Vecinii spun că tinerii erau liniştiţi şi nu înţeleg cum s-a putut produce tragedia.

"Erau copii ca copiii, părinţii, oameni oneşti, nu ştiu ce s-a întâmplat. Mama lucrează la fabrica de cusut, nu am auzit ceva rău de ei."

"Mie şi acum mi-i de mirare, am auzit ceva de narcotice legat. Nu ştiu. Numai ce pe telefon mi-a spus o rudă."

Tânărul internat la reanimare se zbate între viaţă şi moarte, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Şeful secţiei ne-a spus că doctorii nu au aflat care este cauza intoxicaţiei.

Andrei Mancencov, medic reanimatolog: "A fost internat alaltăieri cu intoxicaţie cu medicamente sau substanţe necunoscute. La moment este în stare gravă, dar stabilă. Pronostic nu putem spune. Acolo este encefalopatie toxică."

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal. Oamenii legii exclud versiunea unei crime.

Daniel Furculiță, şef adjunct al Direcţiei Urmărire Penală IP Criuleni: "A fost dispusă expertiza medico-legală în vederea stabilirii cauzei decesului. Urmează medicul expert să efectueze un raport de constatare pentru a stabili cauza decesului."

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării