Moarte misterioasă în Ucraina: Moldoveancă moartă, găsită pe un drum
20 noiembrie, 15:38
1 710
0
Moarte misterioasă în Ucraina: Moldoveancă moartă, găsită pe un drum
20 noiembrie, 15:38
1 710
0

Cadavrul unei femei din Moldova, în vârstă de 39 de ani, a fost descoperit în urmă cu câteva zile pe marginea unui drum din regiunea Ternopil din Ucraina.

Potrivit esp.md, victima a fost găsită de rudele ei, transmite Știri.md.

Conform poliției ucrainene, femeia a fost bătută crunt. Pe corpul acesteia au fost depistate urme de moarte violentă, iar cauza decesului a fost o hemoragie puternică.

Din informațiile preliminare, se cunoaște că moldoveanca locuia împreună cu cele două fiice ale sale în orașul Kremeneț din regiunea Ternopil. Aceasta își câștiga existența prin executarea unor comenzi de curățare a penelor. Majoritatea timpului îl petrecea în mașină, care era și locul ei de muncă. Femeia des venea acasă, în Moldova.

Una dintre fiicele victimei a declarat poliției că mama ei a venit acasă săptămâna trecută. Între cele două s-ar fi iscat un conflict, după care femeia de 39 de ani a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută. Aproape 5 zile, rudele acesteia nu au știut nimic despre locul aflării femeii.

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, o rudă din Moldova a sunat pe una dintre fiicele femeii dispărute și a spus că tocmai a vorbit cu mama lor. Femeia era îngrijorată, a spus că viața ei era în pericol și că era dusă spre raionul Lanivți.

Rudele au mers să o caute pe femeie. După un timp, au găsit trupul încă cald al femeii pe marginea unui drum rural. Victima a fost dusă la spital, unde medicii au constatat doar decesul acesteia.

Poliția ucraineană a deschis un dosar penal pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter