main logo
2958

Minţeau copiii că le dezleagă părinţii de farmece, dar le furau tot ce aveau prin case

Poliția capitalei a dat în căutare o femeie de aproximativ 45 de ani și o fată de 13 ani, posibil de origine romă. Acestea sunt bănuite că prin abuz de putere și sub pretextul dezlegării farmecelor au înșelat mai mulți minori.

Potrivit poliției, pe parcursul anului curent, prin abuz de putere, cele două au pătruns în mai multe locuinţe de unde sustrăgeau bani şi alte bunuri de preţ.

Cele două suspecte ținteau minori cu vârstele de 10 – 12 ani, cărora le explicau că părinţii lor sunt în primejdie şi este nevoie de a pătrunde în locuinţă pentru a „dezlega farmece”. Totodată, ele le cereau copiilor să nu spună părinților despre vizita lor.

Prin aceste metode criminale, ele ar fi sustras bani şi bunuri materiale de preţ în proporţii deosebit de mari din patru apartamente din sectorul Centru al capitalei.

Poliția capitalei solicită implicarea activă a societăţii civile în vederea identificării acestor două persoane. În cazul în care cineva le-a recunoscut din imagini, sau deţine careva informaţii despre locul aflării lor, să anunţe neîntârziat poliţia la numerele de contact: 022 27-01-84 / 27-22-57, sau prin intermediul serviciului specializat 902.

Semnalmentele caracteristice ale necunoscutelor:

-vârsta de aproximativ 40 - 45 ani, înălţimea 158 cm, corpolenţă medie, faţa rotundă, păr blond, tenul feţei deschis, vorbea limba rusă fără accent.

-vârsta de 13 – 14 ani, înâlţimea 158 cm, corpolenţă medie, faţa rotundă, părul blond.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării