main logo
3284

Microbuzul 138 plin până la refuz, surprins la o benzinărie din Chișinău

Microbuzele care circulă pe artele Capitalei riscă să crape la propriu din cauza numărului mare de pasageri.

Microbuzul 138 plin până la refuz, surprins la o benzinărie din ChișinăuMicrobuzul 138 plin până la refuz, surprins la o benzinărie din Chișinău

Unitățile de trasport sunt ticsite până la refuz, iar faptul că șoferii pot primi amenzi se pare că nu-i sperie, transmite Știri.md. 

Se întâmplă și cu microbuzul de linie 138, care a fost surprins arhiplin în timp ce se alimenta la o stație PECO din Chișinău.

Martorul ocular, care a trimis poze la redacția Știri.md, susține că acest caz avut loc pe 17 aprilie, aproximativ la ora 18:00.

Chiar dacă își pun viața în pericol atunci când urcă într-un microbuz plin, călătorii spun că sunt nevoiți să suporte îmbulzeala pentru a ajunge acasă după serviciu. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că poliția se va autosesiza pe seama acestui caz și urmează să identifice șoferul pentru a fi tras la răspundere.

Menționăm că microbuzul 138 are itinerarul Chișinău-Bubuieci.

Anterior, mai mulți locuitori din Bubuieci s-au plâns pe faptul că transportul public circulă foarte rar. Aceștia sunt nevoiți să aștepte în stații și câte 40 de minute.

Totodată, potrivit lor, de când a fost lansat troleibuz nr.37, microbuzele au început să circule mul mai rar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării