main logo
1401

Microbuz din Republica Moldova, implicat într-un accident în România

Un microbuz din Republica Moldova, în care se aflau mai mulți pasageri, a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului din România.

Microbuz din Republica Moldova, implicat într-un accident în RomâniaFoto: știri.md

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, transmite Știri.md cu referire la Ziardebistrita.ro.

”Conform verificărilor efectuate la fața locului, pe drumul național 17, în Josenii Bârgăului, la intersecția cu drumul județean 172D, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 60 de ani, din Spermezeu, ar fi încetinit pentru a efectua un viraj spre stânga pe drumul județean și a fost colizionat de un microbuz care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 56 de ani, din Republica Moldova”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

Primăria Josenii Bârgăului a pus la dispoziția pasagerilor microbuzului un spațiu de cazare temporară, unde aceștia vor rămâne până ce li se va asigura un alt mijloc de transport pentru a-si continua deplasarea în Republica Moldova.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pe parcursul intervenției, pentru aproximativ 30 de minute, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dirijat circulația, în zonă s-a circulat alternativ, pe o bandă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării