main logo
14063

Microbuz de linie, răsturnat la Ștefan Vodă: 11 răniți. Primele imagini

Un grav accident rutier cu implicarea unui microbuz de rută s-a produs pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între satul Răscăieții Noi din raionul Ștefan Vodă și satul Slobozia.

Microbuz de linie, răsturnat la Ștefan Vodă: 11 răniți. Primele imaginiFoto: politia.md

Potrivit martorilor oculari, microbuzul s-a răsturnat pe traseu după ce s-a ciocnit violent cu un alt mijloc de transport, transmite Știri.md. 

În accident ar fi implicat microbuzul de pe ruta Chişinău-Olăneşti.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, Silvia Vetcu, ne-a spus că accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:20.

În accident au fost implicate 3 automobile.

"Polițiștii au stabilit că microbuzul de rută Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Olănești a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, având 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager, care venea din sensul opus, a fost proiectat în afara carosabilului", a explicat Silvia Vetcu.

Potrivit sursei citate, în microbuzul de rută se aflau 12 pasageri în momentul impactului.

"În urma impactului 11 persoane - 8 din microbuz, două din Audi și o persoană din Kia au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme. Doi pasageri - unul din microbuz și altul din Audi - sunt în stare gravă", ne-a mai spus Silvia Vetcu.

Potrivit poliției, șoferul din Audi era în stare de ebrietate.

Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Facebook.com/ Mihail Bagas

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării