main logo
12851

Microbuz cu moldoveni, proiectat în stâlp de un TIR la Cluj: 2 răniți

Trei persoane au fost rănite, luni după-amiaza, după ce un microbuz de transport persoane s-a izbit de un stâlp de beton.

Microbuz cu moldoveni, proiectat în stâlp de un TIR la Cluj: 2 rănițiFoto: realitateadecluj.net

Accidentul s-a produs pe raza localității Ciucea, la fața locului intervenind de urgență echipaje de ambulanță și pompierii din cadrul ISU Cluj, dar și echipaje de poliție, transmite Știri.md cu referire la presa română.

Din primele informații, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind luate în grijă de personalul SMURD și Ambulanță.

Impactul microbuzului cu stâlpul de beton a fost atât de puternic, încât acesta s-a rupt și a fost doborât la pământ.

„Şoferul unui autocamion înmatriculat în Polonia a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura la efectuarea manevrei, şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Microbuzul era condus de un tânăr de 25 de ani. Acesta se afla în depăşirea neregulamentară a camionului, încălcând marcajul longitudinal continuu. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp electric în afara părţii carosabile", a transmis IPJ Cluj.

În urma accidentului au fost rănite ușor două persoane, conducătorul autoturismului și un pasager din acesta, ambii fiind conștienți și cooperanți.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului.

Știri.md amintește că un accident similar a avut loc pe 13 februarie, când un microbuz cu moldoveni a intrat într-un TIR în Ungaria. 

În consecință, doi moldoveni au decedat pe loc, unul se află în stare gravă iar alți șase au fost transportați de urgență la spital.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării