main logo
1596

Medic de familie din Chișinău, implicat în comercializarea drogurilor

Un medic de familie din municipiul Chișinău și un alt complice de-al său au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de organizarea unui grup de persoane implicat în comercializarea drogurilor.

Medic de familie din Chișinău, implicat în comercializarea drogurilorColaj: știri.md

Bărbații cu vârsta de 31 și 54 de ani comercializau drogurilor sub formă de medicamente cu efect psihotrop pe teritoriul Capitalei, transmite Știri.md.

În urma reținerii, oamenii legii au depistat droguri în valoare de 10.000 de lei.

Aceștia au declarat că au pus la cale o schemă prin care realizau consumatorilor de droguri stupefiante, produse medicamentoase cu efect psihotrop.

Astfel, medicul elibera rețete pe numele unor persoane terțe și procura personal din farmacii stupefiante pe care le transmitea complicelui său pentru realizare.

În procesul de documentare a activității infracționale, ofițerii de investigație au efectuat achiziții de control, fiind procurate pastile Alprazolam și fiole de Tramadol. 

În urma perchezițiilor efectuate de la suspecți, polițiștii au depistat și ridicat 83 de pastile Alprazolam, 29 de fiole de Tramadol, precum și mai multe rețete pe care erau menționate denumiri de medicamente cu efect psihotrop.

Suspecții și-au recunoscut vina și sunt cercetați în stare de libertate.

Dacă le va fi demonstrată vinovăția, ei riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare, aceștia fiind bănuiți de „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării