main logo
19698

Mașină-radar, distrusă de un Mercedes la Orhei: Un polițist e rănit

Două mașini au fost grav avariate, iar un polițist a fost rănit în urma unui accident rutier.

Mașină-radar, distrusă de un Mercedes la Orhei: Un polițist e rănitColaj: știri.md

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, în satul Ivancea din raionul Orhei.

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii "Expediați-ne o știre".

Din primele informații, o mașină de model Dacia și un Mercedes s-au tamponat violent, iar prin urmare Mercedesul a zburat de pe carosabil. 

Totodată, potrivit unor martori, automobilul Dacia ar fi fost o mașină capcană dotată cu un radar, iar în interiorul ei s-ar fi aflat un polițist care a fost grav rănit. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Elena Băetrău a declarat că accidentul rutier a avut loc pe traseul R-6 Chișinău - Bălți km 36.

"Deplasându-se la fața locului, angajații poliției au stabilit că automobilul de model Dacia Logan ce aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică, în timp ce staționa pe partea dreaptă a carosabilului efectuând monitorizarea traficului rutier, a fost tamponat din spate de automobilul de model Mercedes, care era condus de un bărbat cu vârsta de 44 ani", ne-a spus Băetrău.

În urma accidentului, șoferul mașinii Dacia, angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a fost transportat la Spitalul Raional Orhei.

Totodată, conducătorul auto al Mecedesului a fost supus testării alcooscopice cu ajutorul aparatului Drager, iar rezultatul a arătat 0.00mg/l.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării