main logo
557

Mașină oprită în copac la Ceadîr-Lunga: 2 răniți au ajuns la spital

Clipe de groază pentru un șofer, din sudul țării, și pasagerul acestuia. Bărbații au ajuns pe patul de spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac de la marginea drumului.

Mașină oprită în copac la Ceadîr-Lunga: 2 răniți au ajuns la spitalFoto: știri.md

Accidentul rutier a avut loc în seara de 20 ianuarie, la ieșire din satul Copceac din raionul Ceadîr-Lunga, în jurul orei 22:00, transmite Știri.md cu referire la echipa.md. 

Potrivit poliției ajunse la fața locului, în momentul impactului, la volanul mașinii se afla un bărbat din Copceac, în vârstă de 33 de ani, care-l avea ca pasager pe un consătean de-al său de 27 de ani. 

Oamenii legii au stabilit că, cei doi se îndreptau spre satul Cairaclia, din raionul Taraclia, dar la un moment dat automobilistul a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și a ajuns în șanțul de la marginea drumului și s-a proiectat într-un copac.

În rezultat, victimele au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, iar mașina în care se aflau a fost transformată într-un morman de fiare. Dacă șoferul va fi găsit vinovat de producerea accidentului, acesta va fi pedepsit în funcție de gravitatea traumelor suferite de victimă.

Cazul se cercetează.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării