main logo
5694

Mașină de 100.000 de euro, căutată în Italia, găsită la un moldovean

Un tânăr ân vârstă de 23 de ani cu dublă cetățenie, româno-moldovenească, intenționa să intre pe teritoriul României cu un automobil care a fost dat căutat în Italia.

Mașină de 100.000 de euro, căutată în Italia, găsită la un moldoveanFoto: polițiadefrontieră.ro

Incidentul a avut loc ieri, 12 octombrie, în jurul orei 17:30 la vama Petea, în județul Satu Mare, transmite Știri.md.

În urma unui control, polițiștii de frontieră au stabilit că automobilul condus de tânăr în valoare de 100.000 euro ar fi fost căutat de autoritățile italiene.

Bărbatul cu domiciliul în județul Argeș conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.

„La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat este căutat de autoritățile din Italia. Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 475.000 lei românești, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, precizează Poliția de Frontieră într-un comunicat.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării