main logo
6173

Mascații de la Fulger au descins în cluburi și magazine din Capitală

Poliția Capitalei de comun cu angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” au descins verificări în localurile de agrement, baruri, cafenele, cluburi şi magazine alimentare cu regim de activitate prelungit.

Mascații de la Fulger au descins în cluburi și magazine din CapitalăVerificări în localurile și magazinele din Capitală. Nereguli depistate

În rezultatul măsurilor intreprinse au fost stabiliți 4 agenți economici care au încălcat regimul de activitate stabilit în autorizație, nu dispuneau de actele permisive și nu eliberau bon de casa consumatorilor, transmite Știri.md

Ulterior, în cadrul verificărilor, polițiștii au reținut un tânăr de 20 de ani, aflat în urmărire penală pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare. El a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri.

La fel, ofiţerii de investigarea fraudelor economice au depistat diverse încălcări grave în activitatea unui bărbat de 63 ani, care în garajul ce îi aparține comercializa băuturi alcoolice.

Astfel, după mai multe descinderi, în garajul unde proprietarul comercializa băuturile alcoolice contrafăcute și de calitate dubioasă, polițiștii au depistat grave încălcări de ordin economic şi financiar, condiţii antisanitare, mijloace financiare necontabilizate și registre de ciornă. 

Totodată polițiștii au ridicat circa 30 litri de alcool etilic, 10 litri de divin și 60 litri de vin spumant. Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată.

Bărbatul riscă amendă de 13.000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării