main logo
4069

Mascații au descins la o filială a Agenției Servicii Publice. 5 reținuți

Serviciul Informații și Securitate face percheziții la una dintre filialele Agenției Servicii Publice din Chișinău.

Mascații au descins la o filială a Agenției Servicii Publice. 5 reținuțiMascații au descins la o filială a Agenției Servicii Publice. 5 reținuți

La fața locului sunt mascați, iar oamenilor nu li se permite să intre în clădire, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Purtătoarea de cuvânt a SIS, Daniela Mînzat, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii.

Șeful adjunct al PCCOCS, Vitalie Busuioc, a confirmat pentru TV8.md se fac percheziții atât la filiala Agenției Servicii Publice, cât și acasă la câțiva suspecți din dosar. La această oră sunt și persoane reținute, însă Busuioc nu cunoaște deocamdată numărul acestora. 

Potrivit surselor TV8, la această oră ar fi cinci persoane reținute. Din spusele procurorului Busuioc, printre figuranții în dosar sunt și persoane cu funcții de răspundere din cadrul Agenției. 

„Este o cauză penală în care sunt investigate mai multe infracțiuni, inclusiv uzul de documente false, confecționarea documentelor false. Nu avem o cifră exactă a tuturor persoanelor reținute. Astăzi seară o să facem totalul acțiunilor pe care le-am întreprins în ultimele zile, inclusiv astăzi, și vom veni mâine cu o conferință de presă la care vom oferi toate detaliile”, a spus Vitalie Busuioc.

Potrivit procurorului, în dosar sunt vizate și persoane din afara Agenției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării