main logo
1074

Mărturia bărbatului care trebuia să se afle în avionul prăbușit

Ahmed Khalid trebuia să se afle la bordul avionului Ethiopian Airlines prăbușit duminică, însă din cauza unei întârzieri a zborului de conexiune din Dubai, bărbatul a ratat îmbarcarea și a scăpat cu viață.

Mărturia bărbatului care trebuia să se afle în avionul prăbușit

Ahmad a declarat că avea rezervate două zboruri: unul din Dubai spre Addis Abeba și un zbor din Addis Abeba spre Nairobi, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Din cauza întârzierii zborului din Dubai, am ratat primul zbor spre Nairobi, cel care s-a prăbușit. Așa că atunci când am ajuns în Addis Abeba mi-au spus să iau următorul zbor, care este la ora 11, și am fost de acord”, a povestit bărbatul.

Avionul Ethiopian Airlines în care trebuia să se afle și Ahmed Khalid s-a prăbușit duminică, iar toți cei 157 de oameni aflați la bord, din 35 de țări, au murit.

Ahmed povestește că veste prăbușirii avionului s-a răspândit rapid: „Toată lumea îi întreba pe însoțitorii de zbor ce s-a întâmplat, dar nimeni nu se spunea nimic. Se plimbau de colo-colo, până când un pasager a văzut pe telefonul mobil că primul zbor spre Nairobi, care abia ce decolase de câteva minute, s-a prăbușit”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării