main logo
656

Marijuană și hașiș de 800.000 de lei, confiscate de poliție. 4 reținuți

Patru persoane cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani au fost reținute fiind suspectate de producerea și comercializarea drogurilor de tip marijuană și hașiș.

Marijuană și hașiș de 800.000 de lei, confiscate de poliție. 4 reținuțiFoto: politia.md

Totodată, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții, în cadru căruia au fost depistate și ridicate peste 2.000 de pachețele cu marijuană - doze pregătite pentru comercializare consumatorilor, precum și 12 brichete de hașiș cu logo specific aplicat în Maroc, transmite Știri.md

În context, au fost efectuate mai multe achiziții de control, fiind identificate locurile de depozitare a drogurilor și stabilit rolul fiecărui membru în parte.

Astfel, a fost demarată operațiunea de reținere pe teritoriul Capitalei, inițial fiind reținute două persoane în momentul realizării drogurilor. Ulterior, au fost reținute alte două persoane printre care și liderul grupului infracțional.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat aproximativ 3 kg de marijuană, 1,3 kg de hașiș și 50.640 lei proveniți din activitate infracțională.

Valoarea drogurilor ridicate este de aproximativ 800.000 lei. Un gram de marijuană fiind realizat la prețul de 150 - 250 de lei.

Suspecții riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării