main logo
687

Mărfuri în valoare de 3 milioane de lei, reținute de Poliția Capitalei

Mărfuri comercializate ilegal, în valoare de peste 3 milioane de lei, au fost depistate și ridicate de Poliția Capitalei.

Mărfuri în valoare de 3 milioane de lei, reținute de Poliția CapitaleiFoto: Politia Capitalei

Oamenii legii au deconspirat o filieră ilicită de comercializare în proporții a suplimentelor alimentare și altor produse cu cerere sporită de piață, organizată de un grup de persoane, aplicând metode electronice complexe de ofertare și livrare clandestină a mărfurilor către consumatori, atât pe teritoriul municipiului Chișinău, cât și în alte raioane ale țării, transmite Știri.md.

În cadrul operațiunii a fost identificat și localizat un "call-centru”, care era camuflat de către figuranții schemei și dotat cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces, precum și au fost depistate marfuri frauduloase, pregătite și destinate pentru livrare, a căror valoare preventiv se estimează la peste 3.000.000 de lei.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă amendă în mărime de la 175.000 de lei la 250.000 de lei sau cu închisoare de până la 2 ani și 6 luni, iar persoana juridică se pedepsește cu amendă în mărime de la 250.000 de lei la 400.000 de lei.

Cercetările continuă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării