main logo
653

Mărfuri de sute de mii de lei, confiscate de echipele mobile ale vămii

Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal au identificat trei cazuri de transportare ilegală a mărfurilor de larg consum, fără acte de proveniență.

Mărfuri de sute de mii de lei, confiscate de echipele mobile ale vămii

Mărfurile confiscate de către oamenii legii urmau să fie comercializate în Republica Moldova, transmite Știri.md.

Prima reținere a fost operată într-o localitate din sudul țării, când o patrulă a echipelor mobile a identificat în trafic un cetățean moldovean, care transporta în autoturismul său circa 2.200 m2 de tuluri de înaltă calitate, de origine străină, fără a prezenta vreun act justificativ.

Celelalte două cazuri au fost înregistrate în urma controalelor efectuate de echipele mobile în baza analizei de risc. În cadrul acestora, au fost depistate și reținute alte loturi de mărfuri de larg consum și produse alimentare perisabile, în cantități comerciale și fără niciun act de proveniență

Bunurile, valoarea cărora se estimează preventiv la sute de mii de lei, au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor, iar persoanele, în cazul în care vor fi găsite vinovate, urmează a fi atrase la răspundere conform prevederilor legale.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării