main logo
914

Luptători K1, reținuți în cazul bărbatului snopit în bătăi de sportivi

Încă o persoană a fost reținută în cazul bărbatului care a decedat la spital după ce a fost bătut în fața unui club de noapte din Capitală.

Luptători K1, reținuți în cazul bărbatului snopit în bătăi de sportivi

Potrivit poliției, acesta a fost reținut azi dimineață. Bănuitul are 25 de ani și este, de asemenea, sportiv K1. Oamenii legii îl audiază.

Astăzi procurorii vor cere mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pentru primul suspect, transmite Știri.md.

În acest caz au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vămătarea gravă şi medie a integrităţii corporale, soldată cu deces.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 15 ani de închisoare.

Amintim că incidentul a avut loc acum câteva zile. Rudele acestuia spun că el a fost bătut de un luptător K1 după o petrecere la un club de noapte.

Acesta a fost diagnosticat cu traumatism ale chelnerului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru închiderea hematomului cerebral. Ulterior a fost transferat în secția reanimare, iar pe data de 25 mai, aproape de miezul nopții a decedat, din cauza traumatismelor severe. 

În bătaie ar fi fost implicate 4 persoane.

Soția bărbatului decedat a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care cere dreptate. Aceasta a menționat că unul dintre luptătorii implicați este Aurel Ignat.

Victima a lăsat în urmă un fiu de 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării