main logo
17119

Momentul în care individul care a luat ostatici la Mereni este reținut

În satul Mereni din raionul Anenii Noi au fost luați ostatici în această dimineață.

Momentul în care individul care a luat ostatici la Mereni este reținut

Informația a fost anunțată pe canalul de Telegram Ungureanu 112.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că oamenii legii au fost alertați în jurul orei 06:00.

''Poliția din Anenii Noi a fost alertată de o femeie care a comunicat că finul ei, fiind în stare ebrietate, a venit la domiciliul său, manifestându-se agresiv față de membrii familiei, amenințând fosta soție cu moartea copiilor minori daca nu se întoarce la el.

La moment polițiștii și procurorii se află la faţa locului, iar specialistul psiholog al poliției este la fața locului și încearcă să-l convingă pe bărbat să elibereze copiii'', a declarat ofițerul de presă.

Ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat ulterior pentru Știri.md că ''datorita intervenției prompte a ministrului Afacerilor Interne, şefului Poliției Naționale, polițiștilor și mascaților de la BPDS „Fulger” aflați la fața locului, în jurul orei 08:45, copiii au fost eliberați, iar agresorul imobilizat.

Copiii sunt în afara oricărui pericol, primind consiliere psihologică din partea specialiștilor''.

Ca urmare, polițiștii au reținut individul violent. În urma operațiunii cu traume s-au ales două persoane, printre care unul dintre copiii individului, un minor de 4 ani s-a ales cu o rană pe un obraz, iar în urma operațiunii a fost rănit și un angajat al Inspectoratului Național de Investigații, care a fost transportat la spital.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării