14 ianuarie, 14:35
2 484
2

KAMAZ intrat pe contrasens, filmat cum lovește o mașină lângă zebră

14 ianuarie, 14:35
2 484
2

Două unităţi de transport au fost avariate după ce s-au tamponat lângă o trecere de pietoni.

KAMAZ intrat pe contrasens, filmat cum lovește o mașină lângă zebrăColaj: știri.md

Accidentul rutier a avut loc în această dimineață, 14 ianuarie, pe bd. Dimitrie Cantemir din Capitală, transmite Știri.md

Din imaginile surprinse cu camera de bord a unei mașini se observă cum un KAMAZ iese pe contrasens și se ciocnește cu un automobil de model Toyota care se deplasa regulamentar pe banda sa de circulație.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit, chiar dacă impactul a avut loc la doar câțiva metri de zebră. 

Totuși, autorul care a făcut publice imaginile pe o rețea de socializare susține că de vină s-ar face ambii conducători.

"Consider vinovați ambii șoferi, KAMAZ-ul nu a încetinit înainte de zebra, iar Toyota nu a oprit deloc la zebră văzând că vin pietoni!", a scris martorul. 

Totodată, contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a spus că poliția a fost alertată despre accident la ora 08:31. 

"Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident sunt implicate două autoturisme: un KAMAZ, condus de un bărbat de 55 de ani și o Toyota, la volanul căruia era un tânăr de 30 de ani. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele, dar și cine dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație rutieră", ne-a spus Stati. 

Potrivit poliție, conducătorul auto vinovat riscă 6 puncte de penalizare și amendă de 1.500 de lei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter