main logo
1605

Jurnalistul Oleg Brega, agresat la Procuratură

Jurnalistul și activistul Oleg Brega susţine că a fost tras de mânecă, împins şi chiar muşcat de un om al legii, când a venit la Procuratura Municipală să ceară un document. Brega a reuşit să filmeze întreaga scenă.

Jurnalistul Oleg Brega, agresat la Procuratură Oleg Brega a depus o plângere la Ministerul de Interne şi la Procuratura Militară în legătură cu acest caz.

„Mi se întîmplă des să intru în conflict cu purtători de epoleţi sau persoane în civil care îmi îngrădesc accesul în instituţii publice şi îmi încalcă drepturile fundamentale, dar nu foarte des am norocul să fiu filmat dintr-o parte. Vineri am avut o astfel de altercaţie cu un angajat MAI anonim la procuratura lui Ivan Diakov (fratele politicianului Diacov, care ajunge mereu şef pe procuratura capitalei când Dumitru e la guvernare), pe care am filmat-o”, afirmă Oleg Brega.

Solicitat să comenteze, Serviciul de presă al Procuraturii Generale ne-a sugerat să ne adresăm Inspectoratului General de Poliţie, întrucât bărbatul care l-ar fi agresat pe Oleg Brega este poliţist. Inspectoratul nu a comentat deocamdată incidentul. 

Oleg Brega a depus o plângere la Ministerul de Interne şi la Procuratura Militară în legătură cu acest caz. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării