main logo
1696

Jaf filmat într-un oficiu de creditare la Bălți: Dacă scoți un cuvânt, te tai

Oficiul unei firme de creditare de la Bălți a fost prădat în toiul zilei.

Jaf filmat într-un oficiu de creditare la Bălți: Scoți un cuvânt, te taiJaf filmat într-un oficiu de creditare la Bălți: Scoți un cuvânt, te tai

Cazul a avut loc ieri, 17 ianuarie, la ora 15:40, în timp ce un bărbat a intrat în oficiu și a cerut toți banii de la operator, inclusiv brățara din aur de la mână,

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că în momentul furtului, bărbatul aproximativ de 30 ani, înălţime 1,70 centimetri era îmbrăcat în scurtă neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi albe, adidas.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

- Bani ai? 

- Da. 

- Dă-mi toți banii, repede! 

- Nu mai sunt, mă jur.

- Aceasta ce-i? 

- Verighetă. 

- Scoate-o repede! 

- Dacă scoți vreun cuvânt, vin și te tai!

După ce femeia a dat tot ce avea, agresorul i-a ordonat să se ridice de la masă și să stea un colț, iar înainte de a ieși din încăpere a amenințat-o cu moartea: „Dacă scoți vreun cuvânt, vin și te tai".

Potrivit poliției, bărbatul a furat 3.500 de lei și a fugit. 

La moment se întreprind măsuri de investigații pentru stabilirea făptașului. El riscă de la 5 la 7 ani de închisoare sau amenda de până la  67.500 lei.

Cine cunoaște persoana din imagine este rugat să sune la 112, 0 (231)2-34-76 sau 068049444. Persoana care va ajuta la găsirea infractorului va primi o recompensă de 2.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării