main logo
916

Jaf de 500.000 de lei din locuințe. Trei tineri din Capitală, reținuți

Trei membri ai unei grupări criminale au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea furturilor în serie din locuinţe şi apartamente de pe teritoriul Capitalei.

Jaf de 500.000 de lei din locuințe. Trei tineri din Capitală, reținuțiJaf de 500.000 de lei din locuințe. Trei tineri din Capitală, reținuți

Persoanele s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 35 ani, originari din Chişinău, anterior judecaţi pentru infracţiuni analogice, transmite Știri.md

Până în prezent s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea lor în cel puţin 9 spargeri de locuinţe şi apartamente din Capitală.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile lor, poliţiştii au depistat atât ridicat bunurile materiale sustrase, cât şi pacheţele cu masă vegetală fărămiţată cu miros specific. Potrivit proprietarilor suma totală a prejudiciului material cauzat ar fi de cel puţin 500.000 lei. 

Bănuiţii pătrundeau în case după ce se asigurau că proprietarii lipsesc, prin metoda forţării geamurilor din termopan cu rangă metalică sau prin selectare de chei.

Ei au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile și riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării