main logo
1128

Jaf de 400.000 de lei din 3 locuințe din Capitală. Hoții, reținuți

Un grup criminal compus din 3 membri a fost anihilat şi reţinut de oamenii legii.

Jaf de 400.000 de lei din 3 locuințe din Capitală. Hoții, reținuțiJaf de 400.000 de lei din 3 locuințe din Capitală. Hoții, reținuți

Bănuiţii s-au dovedit a fi din raioanele Glodeni și Hâncești, cu vârstele de 19 ani și respectiv 20 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare, transmite Știri.md

Potrivit informaţiilor, tinerii erau specializaţi în spargeri de locuinţe. Metoda de pătrundere în case era prin forţarea geamurilor din termopan atunci când proprietarii lipseau de acasă. 

Bănuiții au pătruns în cel puțin 3 locuințe din sectorul Râșcani al Capitalei, de unde au sustras bani și articole din aur. Suma pagubei cauzată proprietarilor, constituie 400.000 lei.

În urma perchezițiilor autorizate efectuate la domiciliile lor, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase, acestea fiind ridicate iar ulterior urmează să fie restituite proprietarilor.

Hoții au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile şi sunt cercetaţi penal. Ei riscă închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării