main logo
915

Italia: Un moldovean celebru în lumea modei de la Milano a murit

Un moldovean în vârstă de 31 de ani a decedat în urma unui grav accident rutier produs la Milano. Moldoveanul, care deținea cetățenia italiană, s-a izbit cu motocicleta într-o ambulanță.

Italia: Un moldovean celebru în lumea modei de la Milano a muritUn moldovean celebru în lumea modei de la Milano, a murit. Foto: stirilocale.md

Accidentul a avut loc pe 4 ianuarie. Victima a fost transportată de urgență la spitalul Niguarda, însă după două zile de chinuri moldoveanul a decedat.

Vadim Gaina și-a făcut studiile la Milano și era un manager cunoscut în moda milaneză. Acesta lucra ca manager în boutique-ul cunoscutei creatoare de modă, Vivienne Westwood. El a mai lucrat pentru Gucci, Vuitton și alte case celebre de modă, scrie stirilocale.md.

Atunci când a primit cetățenia italiană, conaționalul nostru și-a dat consimțământul donării organelor în cazul unei morți. Inima, ficatul și plămânii lui Vadim au fost donate pentru a salva alte vieți.

Deocamdată nu este clar cum s-a produs accidentul. Autoritățile italiene cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării