main logo
3094

Italia: Moldoveancă, în stare gravă la spital după ce a fost bătută de soț

O ceartă într-o familie de moldoveni, stabilită în Italia, a băgat în sperieți toți vecinii. Nedumeriți, oamenii au chemat poliția, astfel salvându-i viața și integritatea corporală unei tinere de 25 de ani.

Italia: O moldoveancă a ajuns la spital după ce a fost bătută de soț

Totul s-a întâmplat în seara de 17 august, într-un apartament din zona Barca, orașul Bologna, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Presa din Italia scrie că poliția a fost alertată de niște locatari, care ar fi declarat că din apartamentul vecin se aud niște țipete îngrozitoare de femeie.

Ajunși la fața locului, polițiștii ar fi observat un bărbat, aparent în stare avansată de ebrietate, care tocmai ieșea din scara blocului și se îndepărta de casă. 

Oamenii legii l-au ajuns imediat din urmă și l-au reținut. Ulterior au urcat în apartamentul de unde se auzeau țipetele și au găsit-o acolo pe o tânără de 25 de ani din RM, cu mai multe răni și traume grave pe suprafața corpului. 

Aceasta ar fi declarat că a fost bătută de soțul ei, moldoveanul de 30 de ani, reținut de polițiști în fața blocului.

Moldoveanca a fost dusă la spital și internată pentru șase zile. Soțul acesteia a fost plasat în arest preventiv și este cercetat penal pentru violență în familie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării