main logo
462

Intrarea în curtea unei clădiri de la Botanica, blocată de un copac

Un copac a fost doborât la pământ din cauza vântului. Deşi în preajmă erau maşini parcate, niciuna nu a fost atinsă, în schimb acesta a blocat intrarea în curtea unui bloc din sectorul Botanica al Capitalei.

Intrarea în curtea unei clădiri de la Botanica, blocată de un copacIntrarea în curtea unei clădiri de la Botanica, blocată de un copac

Locatarii spun că s-au speriat, dar se bucură că arborele nu a căzut peste vreun trecător, transmite Știri.md cu referire la noi.md

Locatari spun că i-au anunţat pe reprezentanţii Întreprinderii Municipale "Spaţii Verzi" că arborele putea să se prăbuşească, însă nimeni nu a luat nicio măsură. 

„De câţiva ani ai fost depuse cereri de la locatari şi nu s-a luat nicio măsură. Asta este o problemă a celor de la "Spaţii Verzi", fiindcă ei ar trebui să vadă copacii bătrâni, ar fi foarte bine ca să fie defrişaţi".

Muncitorii de la "Spaţii Verzi" au intervenit rapid pentru a înlătura arborele rupt. 

„Lemnul e la prima etapă de putrefacţie, el nu mai rezistă la vânturi puternice, e clar. Dacă nu era vânt, el avea să mai stea, dar, de la vânt puternic, a căzut", a spus Anatol Cotovici, angajat "Spaţii Verzi". 

În ultimele 24 de ore, angajaţii de la "Spaţii Verzi" au intervenit la patru adrese pentru a înlătura crengile şi arborii căzuţi la pământ, din cauza vântului. Din fericire, în niciun caz nu au fost provocate pagube considerabile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării