main logo
672

Intoxicație la Tohatin: Încă 2 elevi, internați la spital

Încă doi elevi de la gimnaziul din Tohatin au fost internați la Spitalul de Boli Contagioase din Capitala cu intoxicație. Pe cazul dat Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a pornit o anchetă.

Intoxicație la Tohatin: Încă 2 elevi, internați la spitalÎncă 2 elevi de la gimnaziul din Tohatin, la spital cu intoxicație

Contactat de Pro TV, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat, ne-a spus că la moment în spital sunt internați 12 copii. transmite Știri.md

Starea acestora este satisfăcătoare. Cei doi elevi care se aflau în secția de reanimare, au trecut în secția de terapie, simțindu-se mai bine. 

Cazul este investigat de Agenția Națională pentru Sănătate Publică și de Direcția Asistență Socială și Sănătate. Până la stabilirea cauzei intoxicației, municipalitatea a suspendat activitatea Combinatului de alimentație publică din sectorul Ciocana, care livrează hrana elevilor la Tohatin și din alte școli din Capitală. 

Ieri, 10 elevi de la gimnaziul din Tohatin au ajuns la spital cu intoxicație. Ministerul Sănătății susține că elevilor li s-a făcut rău după ce au mâncat la cantina școlii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării