main logo
12548

Intoxicație la o nuntă din Chișinău. Numărul victimelor a ajuns la 42

Peste 42 de persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat la o nuntă organizată într-un local din Capitală.

Intoxicație la o nuntă din Chișinău. Numărul victimelor a ajuns la 42

Informația a fost confirmată pentru Știri.md, de către directorul interimar ANSA, Ela Malai.

Cazul a avut loc sâmbătă, 10 august.

"Inspectorii agenției au fost sesizați duminică despre acest caz. De ieri-seara lucrează în acest restaurant. În această dimineață s-a convocat un grup de lucru între Agenția pentru Sănătate Publică și ANSA care investighează cazul. Dimineață erau circa 30 de persoane internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. La ora actuală numărul lor crește", a precizat Ela Malai.

Totodată, directorul interimar al ANSA a menționat că în acest local au fost organizate 4 ceremonii, însă s-au intoxicat doar oamenii care se aflau la această nuntă.

Potrivit Tv8.md, la medic s-au adresat 42 de persoane dintre cele 74 care au fost la nuntă.

Persoanele intoxicate au vârste cuprinse între 17 și 58 de ani. La Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii a fost internată o persoană, la Spitalul Clinic Republican de Boli infecţioase „Toma Ciorbă” – 24 de persoane, altele 12 sunt la Spitalul Raional Cimişlia, iar cinci primesc îngrijiri medicale la domiciliu, fiind supravegheate de medicul de familie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării