main logo
4971

Intoxicație în masă la un hotel de lux din Turcia. Consul: E un fals

Urgență în Turcia, după ce sute de turiști au fost otrăviți la hotel de lux, printre care zeci de ucraineni, raportează presa ucraineană. De asemenea, există cazuri letale.

Intoxicație în masă la un hotel de lux din Turcia. Consul: E un fals

Hotelul Limak Lara De Luxe de cinci stele din orașul turc Lara a fost focarul unei intoxicații masive. 

Numărul total al victimelor este de 260 de persoane, dintre care peste 50 sunt cetățeni ai Ucrainei, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

În plus, turiștii din hotel raportează decese, mai multe persoane ar fi murit în urma otrăvirii, relatează vesti-ukr.com, care citează publicația RBC-Ucraina.

După incident, turiștii au fost spitalizați în stare de gravitate medie și severă. În hotel se efectuează o inspecție pentru a afla cauzele intoxicației în masă. O anchetă a început. Există riscul ca hotelul Limak Lara De Luxe să fie închis complet.

Potrivit martorilor oculari, turiștii din hotel s-au plâns adesea de serviciile de proastă calitate privind alimentația, mai exact cu produse deteriorate de la o zi la alta. 

În plus, a fost raportată și folosirea alcoolului falsificat. În același timp, potrivit unor surse, administrația hotelului Limak Lara De Luxe, pentru a „șterge” incidentele, practică încercarea negocierii cu clienții afectați.

Pe de altă parte, consulul Ucrainei din Antalia, Veaceslav Hamenko, a respins informațiile, declarând că nu corespund realității, transmite ukrinform.ru. 

Oficialul spune că a discutat cu mai mulți reprezentanți de la poliție, spitale, firme turistice, dar informația nu a fost confirmată.

Totodată, consulul a subliniat că informația a fost tirajată doar de presa din Ucraina, iar mass-media din Turcia nu a scris nimic despre vreun astfel de incident.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării