main logo
1017

Internauții, nemulțumiți de amenda primită de șoferița care circula haotic

După ce o tânără a fost surprinsă cum conducea haotic, ulterior fiind amendată de oamenii legii, mai mulți internauți au rămas indignați de pedeapsa prea moale pe care aceasta a primit-o.

Internauții, nemulțumiți de amenda șoferiței care circula haoticInternauții, nemulțumiți de amenda șoferiței care circula haotic

Tânăra circula pe străzile Capitalei cu viteză excesivă și în acest timp făcea și live pe Instagram. Din imagine surprinse se observă că ea se deplasa chiar și cu 200 de km/h, transmite Știri.md cu referire la Point.md

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, șoferița s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 22 de ani, care și-a recunoscut vina, astfel i-a fost aplicată o amendă în mărime de 900 de lei și 3 puncte de penalizare

Totuși, această pedeapsă a adus nemulțumire în rândul internauților. Aceștia au lăsat mai multe comentarii critice după anunțul făcut de INP.

„Eu pentru 63 de km/h am primit 3 puncte de penalizare. Pentru ei matematica e simplă: 63 de km/h = 200 km/h", a scris unul dintre șoferi.

„Unde să plătesc 900 de lei? Vreau și eu să conduc cu așa viteză, dacă plăcerea asta nu mă costă așa scump", a întrebat mai în glumă, mai în serios un alt tânăr.

„Eu ceva probabil nu înțeleg. Mie pentru depășirea vitezei cu 10 km, mi s-a aplicat o amendă de 1.400 de lei și 6 puncte de penalizare, dar acestei șoferițe doar 900 de lei?", a adăugat al doilea tânăr.

La drept vorbind eu nici nu m-aș fi gândit că poliția va reacționa mai dur. Eu sper că ei totuși vor citi comentariile în urma publicației de pe Facebook și ne vor face să credem în dreptate, ci nu în „cumătrism", a conchis un alt internaut. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării