main logo
20599

Incendiu la Moldexpo: Arde un depozit lângă centrul COVID-19

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 09:53, la Centrul Internaţional de Expoziţii MoldExpo, care găzduiește pacienți infectați cu COVID-19.

Incendiu la Moldexpo: Arde un depozit lângă centrul COVID-19Foto: știri.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă Liliana Pușcașu.

Potrivit ofițerului de presă, la fața locului au intervenit mai multe echipaje pentru a localiza fumul dens care a izbucnit de sub acoperiș.

De asemenea ea a menționat că nu au fost raportate victime.

Contactat de Știri.md, directorul instituției, Oleg Crudu, ne-a comunicat că pacienții internați la Centrul de Triere sunt în afara oricărui pericol.

„Pacienții nu sunt afectați, eu sunt la o distanță mare, deci nu se află în pericol”, a spus acesta.

La întrebarea dacă în depozit se află careva utilaje și echipamente medicale, acesta a spus că nu poate oferi mai multe detalii.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) flăcările care au cuprins interiorul clădirii “Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo a fost localizat la ora 11:15.

„Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m2. La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție, inclusiv două autoscări conform numărului sporit de intervenţie. 

La moment echipele de pompieri continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea arderii. Victime nu au fost raportare. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării