main logo
1368

Incendiu într-un supermarket din Capitală: O persoană s-a intoxicat

O persoană a ajuns la spital, după ce s-ar intoxicat cu fum, după ce a luat foc aparatul de casă al unui magazin. Cazul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:13, la marketul Nr.1 de pe strada Nicolae Testimițeanu, din cartierul Malina Mică al Capitalei.

Incendiu într-un supermarket din Capitală: O persoană, intoxicatăIncendiu într-un supermarket din Capitală. O persoană s-a intoxicat. Foto: dse.md

Potrivit unui comunicat Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, un echipaj medical s-a deplasat imediat la fața locului, unde a depistat un pacient, care a suferit o intoxicație cu fum. 

Acestuia i-a fost acordată asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital.

Solicitată telefonic, Diana Țuțu, ofițerul de presă al IGSU, a declarat pentru Today.MD că incendiul a fost unul neînsemnat și a fost provocat din cauza unui aparat de casă defect.

„Paznicul magazinului a alertat pompierii, după ce a văzut că iese un fum dens. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care au întreprins toate măsurile de rigoare pentru lichidarea incendiului. Flăcările au izbucnit din cauza unui aparat de casă”, a precizat Țuțu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării