main logo
2871

Împușcături nocturne, filmate de șoferul unui taxi în Capitală

Incident misterios în toiul nopții. Totul s-a întâmplat pe 31 martie 2018 în sectorul Botanica al Capitalei.

Împușcături nocturne, filmate de șoferul unui taxi în CapitalăÎmpușcături nocturne în Capitală surprinse de șoferul unui taxi

Imaginile de la fața locului au fost surprinse de camera de bord dintr-un taxi și ulterior expediate de șoferul acestuia la adresa redacției Stiri.md.  

„Am devenit involuntar martorul unor încăierări violente. Lucrez de 12 ani într-o companie de taxi, dar așa ceva încă nu am văzut”, a scris martorul incidentului. 

„Eu m-am culcat în mașină. Brusc, am auzit împușcături și am văzut cum pe un bărbat de 40-45 de ani, care era rănit, îl bagă într-un automobil și repede pleacă de la fața locului. Era întuneric, numerele automobilului nu am reușit să le văd și în imaginile video la fel ele nu se văd”, a menționat taximetristul.

Totuși, din video, se observă cum un SUV alb trage pe dreapta. Imediat din urmă se apropie o altă mașină din care au ieșit doi bărbați și s-au urcat în automobilului alb. 

Peste câteva secunde, din mașină a ieșit șoferul care a încercat să fugă. Din păcate nu i-a reușit, el fiind împușcat de două ori și împins înapoi în automobil, după care de la fața locului au dispărut toți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării