main logo
2266

Împușcături în sediul PCRM din Soroca. Precizările Poliției

După ce candidata PCRM pe circumscripția Soroca, Elena Bodnarenco, a scris pe o rețea de socializare că noaptea trecută cineva a tras cu o armă de foc în sediul partidului din Soroca, poliția a venit cu anumite precizări.

Focuri de armă la sediul PCRM din Soroca. Precizările PolițieiÎmpușcături în sediul PCRM din Soroca. Precizările Poliției

Astfel, potrivit oamenilor legii, în urma informaţiei parvenite în Serviciul de Gardă al IP Soroca, în jurul orei 13:00, imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, transmite Știri.md

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că al treilea geam, din partea stângă a ușii de la intrarea în sediu, avea două orificii cu diametru de aproximativ 1 mm. 

Totodată, cu mijloacele speciale au fost cercetate împrejurimile sediului și interiorul acestuia unde la fel, nu au fost depistate careva bile din metal sau gloanțe.

În rezultat, porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea expertizei necesare, în vederea stabilirii originii celor două orificii. 

La moment se întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și: Persoane necunoscute au împușcat în sediul PCRM din Soroca

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării