main logo
10971

Imagini noi cu tineri care trag din armă lângă o mașină

Imagini revoltătoare au apărut în spațiul public. Câțiva tineri s-au filmat cum conduc cu 150 de kilometri pe ora prin Capitală și trag din armă din mers.

Imagini noi cu tineri care trag din armă lângă o mașinăPoza simbol: ziare.com

Dorin Chirtoacă, cel care a publicat filmulețele, susține că unul dintre ei ar fi nepotul lui Igor Dodon, Nichita, lucru negat de Președinție. Poliția afirmă că încearcă să-i identifice pe băieți, transmite Știri.md cu referire la protv.md

În imaginile publicate pe Facebook de Dorin Chirtoacă apar câțiva tineri care se filmează în mașina aflată în mers. La bord se vede că au o viteză de 150 de kilometri pe oră. Fostul primar al Capitalei susține că acest clip a fost filmat pe strada Alecu Russo din Chișinău. 

În al doilea clip, filmat noaptea, tinerii s-ar deplasa cu viteza de 130 de km pe oră pe viaductul de la Botanica. La un moment dat, unul dintre ei scoate un pistol prin geamul deschis și trage cel puțin două focuri de armă în aer. 

Chirtoacă scrie că cel care ar conduce mașina de model Porsche Cayenne ar fi nepotul lui Igor Dodon, Nichita, lucru negat de Președinție

Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a Președinției: "Coincidență de nume, dacă se va adeveri că e vorba de numele Dodon, aceasta nu presupune neapărat înrudirea dintre oamenii cu același nume".

Am încercat să găsim astăzi conturile de Instagram pe care ar fi fost postate imaginile ca story-uri, valabile timp de 24 de ore, dar acestea nu există.

Zilele trecute pe adresa redacției protv au fost trimise alte câteva filmulețe în care câțiva tineri se opresc cu mașina pe un câmp și trag din armă.

Nu este clar dacă aceste imagini ar avea vreo legătură. Poliția ne-a spus că investighează cazul și urmează să-i identifice pe cei implicați.

Știri.md amintește că un tânăr care dă mâna cu Dodon a fost filmat cu 150 km/h, dar și cum trage din pistol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării