main logo
1867

Imagini de poveste: În România ninge în luna iulie

Deși suntem în luna lui cuptor, în România a nins, la altitudini mari. Temperatura a scăzut sub 0 grade pe timpul nopții, iar în timpul zilei s-au înregistrat puțin peste 3 grade Celsius.

Imagini de poveste: În România ninge în luna iulieFoto: a1.ro

Mormane de zăpadă de trei metri au fost surprinse la Bâlea Lac, într-o parcare, transmite Știri.md cu referire la tvc.md.

Turiștii aflați în zona Bâlea Lac au surprins în imagini ninsoarea căzută în timpul nopții, dar și troienele de zăpadă, înalte de trei metri, care s-au păstrat de iarna trecută din pricina frigului și care acum au fost acoperite cu un strat nou de omăt.

Stratul consistent de zăpadă a rămas din iarnă, peste care s-a adăugat chiar în aceste zile de iulie încă 3-4 centimetri de zăpadă.

Fotografiile au fost făcute de turiști în parcarea viaductului de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu. Imaginile publicate pe Facebook de către Meteoplus arată un strat de zăpadă de două ori mai înalt, comparativ cu un turist care îl privește.

Primul strat de zăpadă din luna iulie a fost înregistrat pe Vârful Pietrosu Rodnei, judeţul Maramureş, la o altitudine de peste 2.300 de metri.

(Minutul 06:54)

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării