main logo
1416

Imagini de groază într-un magazin din Capitală. Pereţi plini de sânge

Imagini de groază într-un magazin din Chişinău. Pereţi plini de sânge şi arma crimei la faţa locului - asta au descoperit poliţiştii, atunci când au fost chemaţi în ajutor.

Pereți plini de sânge. Imagini de groază într-un magazin din CapitalăImagini de groază într-un magazin din Chişinău.

Apelul 112 a fost efectuat de o persoană care anunţa că o femeie a fost agresată de către un individ. Totul s-a petrecut într-o alimentară din sectorul Ciocana al Capitalei, aproape de miezul nopţii, scrie canal3.md.

Un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă a ajuns imediat la faţa locului.

Totul a pornit de la o banală ceartă între bărbatul cumpărător şi victima vânzătoare. Martor la scenele de groază a fost chiar fiica ei, care a şi sunat la poliţie, ulterior. Potrivit acesteia, suspectul a venit să-şi cumpere o bere. Iar de aici au început neînţelegerile. După câteva replici tăioase, tipul a plecat. Doar că, nimeni nu bănuia ce urma să se întâmple după 10 minute.

În urma leziunilor primite, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Suspectul recunoaşte că a recurs la gestul violent, doar că, spune el, a fost în legitimă apărare. Potrivit lui, femeile ar fi iniţiat conflictul.

Ulterior, la locul incidentului a ajuns grupul operativ din cadrul Inspectoratului Ciocana. În urma investigaţiilor, oamenii legii au iniţiat o cauză penală pentru huliganism, iar, bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării