main logo
87379

Accident de groază în Chișinău: Un mort și 2 răniți. Primele imagini

Mai multe autoturisme s-au ciocnit în această după-amiază pe o stradă din Capitală.

Accident de groază în Chișinău: Un mort și 2 răniți. Primele imaginiColaj: știri.md

Accidentul cu implicarea unui taxi, microbuz și un automobil s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Milescu Spătaru.

Potrivit martorilor, în urma producerii accidentului cel puțin o persoană a murit.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că poliția s-a deplasat la fața locului.

''Șoferul automobilului de marcă  Dacia, în vârstă de 36 de ani, a decedat, iar alți 2 șoferi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Azi, 22 septembrie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. N.M.Spătaru din sec. Ciocana, s-a produs un grav accident cu implicarea a patru unități de transport. 

Imediat la locul accidentului rutier a fost îndreptată grupa operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. La locul faptei polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate automobile de marcă Dacia, Mercedes ML, Mercedes și Fiat.

La moment, polițiștii desfășoară la fața locului acțiuni de urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor'', se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării