main logo
285559

Gluma neagră făcută de șoferul care a ucis și copila adusă de la botez

Detalii cutremurătoare în cazul accidentului produs ieri noaptea în apropiere de satul Corlăteni, raionul Râșcani.

Gluma neagră făcută de șoferul care a ucis și copila adusă de la botezColaj: știri.md

Un bărbat de 28 de ani și fiica sa de numai trei luni au fost uciși în timp ce se întorceau de la ceremonia de botez a copilei, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md.

Totul din cauza gestului disperat al unui bărbat de 33 de ani care a decis să-și pună capăt zilelor. După ce s-a certat cu soția, acesta a urcat în mașină și a provocat un accident fatal nu doar pentru el.

"Acesta este locul unde s-a produs tragicul accident de ieri noapte, când un șofer băut s-a izbit intenționat într-un automobil care venea din direcția opusă. Urmele accidentului ne vorbesc despre cât de puternic a fost impactul”, a relatat de la fața locului Irina Baxan, reporter NordNews.md.

Șoferul care ar fi provocat accidentul este originar din satul Pelinia, raionul Drochia, însă locuia în Bălți. Ieri, acesta împreună cu familia sa au mers în vizită la părinți. A scăpat o vorbă care îi va măcina mult timp pe cei apropiați.

"A fost la noi, s-a jucat cu băiatul, cu soția, s-au dus veseli și când ne-au sunat la ora 12 deja era mort, dar ce a fost și cum, nu cunosc nimic. El glumea că o să moară tânăr”, a spus tatăl băiatului.

Mâine, bărbatul care și-a pus capăt zilelor urma să împlinească 33 de ani.

"Mi-a zis că o să vină marți și o să sărbătorim ziua lui, iată ce bucurie”.

„Băiat de treabă, cuminte, nu știu cum să spun. Nu l-am auzit să se bată, aici a crescut împreună cu copiii mei”, au adăugat rudele.

La bordul celei de-a doua mașini se aflau patru persoane, printre care și un copil de numai trei luni.

Aceștia se deplasau de la Briceni spre Chișinău, după ceremonia de încreștinare a bebelușului.

În urma impactului, fetița, dar și tatăl ei au murit pe loc. Femeia de 27 de ani și fratele ei de 31 de ani au fost internați la spitalul din Bălți.

După impact femeia s-a ales cu politraumatism, traumatism craneo-cerebral închis, edem cerebral, fractură de femur de dreapta și fractură a claviculei pe stânga.

Imediat a fost internată în secția de reanimare, în stare gravă. Bărbatul este internat în secția traumatologie”, a menționat ofițerul de presă al Spitalului Clinic din Bălți, Mihaela Petrov.

Citește și: Accident de groază la Râșcani: 3 morți, printre care și un bebeluș

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării