main logo
2668

Ghinionul unui moldovean la vamă care și-a cumpărat un camion din Polonia

Un bărbat din Moldova cu dublă cetățenie, care conducea un autocamion radiat din circulaţie de autorităţile din Germania este documentat de polițiștii de frontieră.

Ghinionul unui moldovean care și-a luat un camion din PoloniaGhinionul unui moldovean la vamă care și-a cumpărat un camion din Polonia

Moldoveanul în vârstă de 34 de ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași pentru formalitățile de control, la volanul unui autocamion marca Man, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane, transmite Știri.md

Existând unele suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, polițiștii de frontieră au recurs la verificări suplimentare. În rezultat s-a constat că autocamionul marca Man este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 29.08.2018.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a achiziționat autocamionul din Polonia, plătind suma de 8.000 de euro și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Cazul este în continuare documentat.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării