main logo
972

Ghinionul unui moldovean la vamă care se întorcea acasă cu un Mercedes

Un moldovean este documentat de polițiștii de frontieră pentru prezentarea unui act fals.

Ghinionul unui moldovean care se întorcea acasă cu un MercedesFoto: border.gov.md

Cazul a avut loc pe 11 iulie, în timp ce la linia de frontieră s-a apropiat pentru formalitățile de control un Mercedes VITO, transmite Știri.md

Astfel, șoferul a oferit actele necesare pentru autorizarea intrării în țară, iar în timpul verificării, polițistul de frontieră a observat lipsa unor elemente de protecție asupra certificatului de înmatriculare a mașinii. Acesta ar fi fost perfectat și eliberat de către instituția competentă din Franța.

Ulterior, s-a constatat falsificarea documentului sus menționat, prin intermediul tehnicii din dotare, și anume, s-a identificat ștergerea mecanică a numărului certificatului de înmatriculare, lipsa datelor în baza de date oficială și lipsa abțibildurilor privind trecerea reviziei tehnice.

Șoferul, cetățean al R. Moldova în vârstă de 28 de ani, a comunicat că nu este în cunoștință de cauză referitor la cele depistate și faptul că este dispus că colaboreze pentru explicarea cauzele incidentului.

Polițiștii de frontieră au întocmit proces-verbal. Cercetările vor continua sub toate aspectele legale până la elucidare circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării