main logo
1091

Furt din bancă și credit cu actele altuia: Un hoţ şi un escroc, căutaţi

Ofiţerii de investigaţie ai sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, sunt în căutarea a doi indivizi suspectaţi de furt şi escrocherie.

Furt din bancă și credit cu actele altuia: Un hoţ şi un escroc, căutaţi

Primul individ care apare în imagini este suspectat că, în timp ce se afla în incinta unei bănci din sectorul Râșcani, a sustras 2.230 de lei, bani care au fost lăsați fără supraveghere de o tânără în vârstă de 29 de ani, transmite Știri.md.

Ulterior tânăra când s-a întors banii nu mai erau. Pentru fapta comisă el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Al doilea individ din imagine este căutat pentru comiterea unei escrocherii. Individul cu buletin de identitate ce nu-i aparține, care a fost pierdut de victimă, un tânăr în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat la o companie de microfinanţare, unde cu bună știință și ducerea în eroare a beneficiat de un împrumut în sumă de 2.000 de lei. 

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Totodată persoanele care i-au recunoscut sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 069094075.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Image may contain: 3 people

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării