30 iunie, 11:34
452
0
Furt de 12.000 de lei dintr-o biserică. Ce bunuri a sustras hoțul
30 iunie, 11:34
452
0

Un bărbat de 39 ani de ani din Capitală a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-o biserică.

Colaj: știri.md

Potrivit informațiilor, pe 22 iunie, poliția a fost alertată de un cumpărător care intenționa să achiziționeze un polizor unghiular de model "Hitachi" și avea careva suspiciuni referitor la persoana care vindea bunul, transmite Știri.md.

La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, iar în urma cercetării, polițiștii au stabilit că bunul a fost sustras împreună cu alte instrumente dintr-o biserică aflată în construcție de pe strada Livădarilor.

Suspectul a pătruns în lăcaș prin deteriorarea lacătului de la ușa de la intrare a bisericii, de unde a sustras mai multe instrumente destinate lucrărilor de construcție și câteva cărți de rugăciuni.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 12.000 lei.

În acest context pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar făptașul a fost reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente ,acesta este cercetat penal pentru furt și riscă amendă de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter