753
0
Furau bunuri din locuințe pentru a-și procura mașini și case
753
0

Doi tineri din Anenii Noi sunt cercetați penal fiind suspectați de comiterea mai multor furturi din locuințe.

Tinerii în vârstă de 20 și 27 de ani, domiciliați în satele Cobusca Nouă și Telița, raionul Anenii Noi, au fost reținuți fiind bănuiți că ar fi furat pe parcursul anului curent mai multe bunuri, iar din banii obținuți au cumpărat o mașină și o casă, transmite Știri.md.

Suspecții au fost reținuți după ce polițiștii din Râșcani au fost sesizați precum că, în noaptea zilei de 18 august, două persoane necunoscute au pătruns într-o casă din raion, unde fiind observați de vecini, au părăsit locul faptei fără a sustrage vreun bun. 

În urma măsurilor speciale de investigații efectuate, oamenii legii au reținut în scurt timp cele două persoane suspecte. Bănuiții nu sunt la prima abatere de la lege, aceștia au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare. Unul dintre ei fiind bănuit în comiterea furturilor în zona de centru a țării (furturi în proporții deosebit de mari).

În urma cercetării efectuate în casa din Brătușeni, polițiștii au depistat și ridicat diverse bunuri care ar fi sustrase din mai multe gospodării din nordul țării.

Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina.

Poliția continuă cercetările întru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și complicitatea bărbaților în comiterea și altor infracțiuni analogice comise pe teritoriul țării.

Bănuiții sunt reținuți și sunt cercetați pentru furt. Dacă vinovăția le va fi dovedită, suspecții risca până la 10 ani de închisoare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter